Lifestyle

KUJDES kur shkoni në hotel, në këto vende ka kamera

Autori: Gazeta inFokus 08:46 | 06 December 2022

Hotelet janë vende të përsosur për relaksim gjatë pushimeve dhe privatësia jonë duhet të respektohet dhe të mbrohet.

Por për fat të keq, tani njerëzit po raportojnë për shkelje të privatësisë përmes një kamere të fshehur në dhomat e hoteleve dhe banjot. Kjo është arsyeja pse ju duhet të jeni shumë sy-qel kur e vendosni që të pushoni në një motel, apo hotel.

Çfarë është kamera e fshehur?

Kamera e fshehur është një aparat i fshehtë është një pajisje që përdoret për të regjistruar njerëzit pa dijeninë dhe pëlqimin e tyre.

Kamera e fshehur apo siç quhet anglisht (Hidden Camera) nuk është gjithashtu e dukshme për subjektin që regjistrohet dhe ndonjëherë është maskuar si një objekt tjetër.

Kërci i dëmtuar i kyçeve: Qysh riparohet me metoda bashkëkohore?

Të tjera