Lajme

KUJDES: Kjo është cilësia e ajrit në Prishtinë

Autori: Islam Morina 19:56 | 13 January 2022

Edhe pse ajri në kryeqytet sonte llogaritet të jetë në nivel mesatar, nëse ju bie të dilni përjashta vërehet se ajri është i pa shëndetshëm, sidomos për ata që kanë probleme me sistemin respirator.

Shkalla e ndotjes mesatare në tërë kryeqytetin matet të jetë 99 PPM, sipas matjeve të ambasadës amerikane, shkruan Gazeta Infokus.

Por gjendje e rënduar sa i përket pa pastërtisë së ajrit, paraqitet në në lagjen “Pajazit Ahmeti”, me shkallë të ndotjes 181 PPM, pasuar me rrugën “Nazmi Mustafa”, me 152 PPM dhe te Ambasada amerikane me 156 PPM./Gazeta Infokus/

Të tjera