Uncategorized

Krasniqi flet për shqiptarët dhe pashallarët

Autori: Gazeta inFokus 21:19 | 29 April 2017

Ish kryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi përmes një shkrimi të publikuar në Facebook ka shkruar se e djeshmja dhe e sotmja, janë si e mira dhe e keqja që japin e marrin nga njëra tjetra.

Shkrimi i plotë i Krasniqit në Facebook:

“Sesa mirë e kishin shqiptarët me pashallarët e “tyre”, shikonju të sotmen e atdheut të tyre?!
E sotmja flet për të djeshmen, ashtu si e djeshmja flet shumë për të sotmen! E djeshmja dhe e sotmja, janë si e mira dhe e keqja që japin e marrin nga njëra tjetra!”

Përfshirja në aktivitetet ekstrakurrikulare

Të tjera