Lajme

KQZ mban mbledhjen e radhës, këto janë pikat e rendit të ditës

Autori: Gazeta inFokus 11:40 | 26 May 2021

Komisioni Qendror Zgjedhor pritet të mbajë mbledhjen e radhës në orën 14:00, ku do të kryesohet nga kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka, shkruan Gazeta inFokus.

Këtë e ka bërë të ditur zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi.

Në këtë mbledhje në rend të ditës janë planifikuar të këto pika:

Aktivitetet e Sekretariatit të KQZ-së;

Aktivitetet e Zyrës për Regjistrim të Partive Politike dhe Certifikim (ZRPPC):

–        Shqyrtimi dhe miratimi i rekomandimit për regjistrim të partisë politike Iniciativa Balli.

–        Shqyrtimi dhe miratimi i rekomandimit për regjistrim të partisë politike Bošnjačka Stranka.

–        Shqyrtimi dhe miratimi i rekomandimit për regjistrim të partisë politike Kosova Adalet Türk Partisi.

Formimi i Këshillave të KQZ-së;

Të ndryshme.

Të tjera