Kosova nuk shkon në zgjedhje të parakohshme?

Iniciativa e Partisë Demokratike të Kosovës që të shpërndahet Kuvendi dhe Kosova të shkojë në zgjedhje të parakohshme ka dështuar. Kështu kanë bërë të ditur për Gazetën INFOKUS deputetë të të gjitha partive politike në vend. Në një intervistë për Infokusin deputeti i PDK-së, Ferat Shala ka thënë se vendi nuk po shkon drejt rrugës … Continue reading Kosova nuk shkon në zgjedhje të parakohshme?