Lajme

Konferencë për demokratizimin e mediave në Ballkanin Perëndimor

Autori: Gazeta inFokus 07:13 | 29 November 2019

Instituti Kosovar i Medias dhe Komunikimit (IKMK) në bashkëpunim me WBF, sot organizojnë në Prishtinë konferencën rajonale “Mediet dhe demokratizimi në Ballkanin Perëndimor – A jemi afër qëllimit?”

Në këtë konferencë profesionistë të medias, përfaqësues të shoqërisë civile, institucioneve vete-rregulluese nga Kosova, Maqedonia e Veriut dhe Mali i Zi do të diskutojnë çështje me rëndësi për lirinë e medieve, që kanë impakt në demokratizimin e shoqërive në Ballkanin Perëndimor.

Të tjera