Lajme

Kjo komunë ua ndanë nga 100 euro 148 nënave lehona

Autori: Gazeta inFokus 22:05 | 22 September 2022

Kryetari i Komunës së Shtimes, Qemajl Aliu, ka bërë të ditur se deri tani i kanë ndarë nga 100 për nënat lehona.

“Për 148 nëna lehona që kanë aplikuar deri tani, janë ekzekutuar pagesat me shtesën prej 100 eurosh për fëmijët e porsalindur”.

“Mundësia e aplikimit vazhdon akoma dhe inkurajojmë gjithë nënat e reja të aplikojnë. Shuma aktuale do ndikojë sadopak në zbutjen e obligimeve financiare”, ka shkruar Aliu në Facebook.

Të tjera