Lifestyle

Kjo është makina që hekuros dhe palos rrobat tuaja

Autori: Gazeta inFokus 20:17 | 24 July 2021

Ka dalur në treg një makinë që hekuros dhe palos rrobat tuaja, duke zgjidhur kështu një problem jo edhe aq të vogël për shumë njerëz.

Makina e quajtur ‘Foldi Mate’ zgjedh problemin më të madh rreth hekurosjes dhe palosjes së rrobave.

E gjitha çka ju duhet të bëni është që ti vendosni rrobat brenda kornizës së saj, ndërsa ajo më pas bën pjesën tjetër të punës.

Ajo largon rrudhat nga rrobat tuaja dhe më pas i palos duke i vendosur poshtë makinës.

Kësaj makine i nevojiten shumë pak sekonda që ta kryejë këtë punë.

Më poshtë keni videon që tregon punën e saj.

Të tjera