Fokus

Kjo është historia e nënave që i rrisin fëmijët e braktisur (Video)

Autori: Gazeta inFokus 19:05 | 01 February 2019

Gjatë viteve 2001-2018 në SOS Fshatrat e Fëmijëve të Kosovës janë pranuar 485 foshnje dhe 92 fëmijë

Ata tashmë kanë mundësinë të jetojnë në komunitet, sikurse fëmijët që jetojnë me familjet biologjike.

Për këto familje përkujdesen SOS Nënat të cilat filluan tu japin jetë familjeve SOS në vitin 2004

Historinë e nënave që i rrisin fëmijët e braktisur në Kosovë mund ta mësoni përmes stories që e gjeni më poshtë.

Të tjera