Uncategorized

Kinë, fluksi i lartë të udhëtarëve në prag të Vitit të Ri Kinez

Autori: Gazeta inFokus 15:26 | 21 January 2023

Dihet qe Kina ka lehtesuar masat anticovid ku dhe opinioni shqiptar eshte i indormuar për këtë. Si është situata aktuale në Kinë dhe si është tani jeta e kinezëve?

Sot do të kemi një lidhje me një gazetar kinez për te mësuar më shumë rreth masave lehtësuese në Kinë.

Mitrev me letër drejtuar Komitetit të Helsinkit: Ka një sulm të organizuar kundër meje

Të tjera