Lajme

Këtu mund të thirrni nëse nuk iu është bërë pagesa nga Pako Fiskale

Autori: Gazeta inFokus 12:02 | 14 August 2020

Qytetarëve që nuk iu është bërë pagesa sipas Pakos Emergjente mund të thërrasin në numrin 0800 44 440.

Ky numër është publikuar nga ATK, shkruan gazeta Infokus.

“Duke pas parasysh që jemi duke pranuar thirrje të shumta përmes linjave telefonike, si dhe adresave elektronike, lidhur me kompensimin e pagës sipas Pakos Emergjente, Administratat Tatimore e Kosovës ju njofton se nuk është kompetente t’i trajtojë këto kërkesa. Andaj, ju lutem të gjitha kërkesat e juaja lidhur me këtë çështje i adresoni në Ministrinë e Financave, në këtë numër telefoni 0800 44 440, i cili është i hapur çdo ditë (përveç vikendeve) nga ora 08:00 – 16:00”, thuhet në këtë njoftim./Gazeta Infokus/

 

Të tjera