Uncategorized

Këtu mund të shikoni nëse keni gjoba në trafik

Autori: Gazeta inFokus 16:42 | 09 November 2021

Përmes platformës eKosova, qytetarët mund ta dinë saktë nëse kanë ose jo ndonjë gjobë në trafik.

Duke i shkruar të dhënat personale, secili qytetar do të ketë qasje në uebfaqe.

Përveç verifikimit të gjobave qytetarët mund të kryejnë edhe shërbime tjera si:

Shëndetësi;
Familja;

Tatimi në pronë;
Grante dhe subvencione;
Komunalitë;
Lejeqëndrimi;
Banderolat;
Arsimi;
Udhërrefyesi i procedurave si dhe
Verifikimi i dokumenteve;

Krejt këto shërbime mund t’i merrni vetëm duke u regjistruar KËTU.

Të tjera