Lajme

Këto qytete të Kosovës do të mbesin pa energji elektrike

Autori: Gazeta inFokus 17:54 | 06 November 2018

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-i

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 08.11.2018 do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Kodra e Trimave 3 (Kodi: 13000012037) prej orës 08:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

NS Kodra e Trimave 3.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet,lidhja e abonenteve me linjen e re dhe demontimin e linjave ekzistuese.

2.

Më 08.11.2018 do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Kodra e Trimave 4 (Kodi: 13000012057) prej orës 08:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

NS Kodra e Trimave 4.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet.

3.

Më 08.11.2018 në NS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Breznica (Kodi: 15019009)prej orës 10:00 deri në ora 18:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit në trafon-kullë.

4.

Më 08.11.2018 do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Ismet Krasniqi (Kodi: 12000008127) prej orës 08:00 – 11:00 dhe prej orës 13:00 -16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: rr. Ismet Krasniqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçje të konsumatorëve në rrjetin e ri.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 08.11.2018 në NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lumi i madh (Kodi: 15019006) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Millosheva, Brezhnica (një pjesë), Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët, Lumi i Madh dhe Prilluzhë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

2.

Më 08.11.2018 në NS 35/10 kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mramor-Slivovë (Kodi: 10014001) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

3.

Më 08.11.2018 në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llapushniku (Kodi: 16023003) prej orës 08:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llapushniku, Orllati, Negroci, Vuqaku, Xhurgjica, Shkolla LLapushnikut dhe Kleqka e re.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10 kV.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 07.11.2018 në NS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat -Voskopoja (Kodi: 40043001) prej orës 08:00 deri në ora 08:30.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Voskopoja, Trupaj, Trimor, Bicaj (Biqevc), Pallosh (Biqevc), Nikaj, Tushaj – Soponica, Malsi (Malzez), Vatë, Nikaj dhe biznese private.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i izolatorëve, siguresave, shkarkuesve dhe shtrëngimi i përçuesve.

Degëzimi 10kV i daljes 10kV Fshatrat -Voskopoja (Kodi: 40043001) prej orës 08:00 deri në ora 13:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Tushaj ,Malsi (Malzez), Vatë,Imishtet,Nezirajt,Lamajt,,Baftiajt.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i shtyllës ne degëzimin e Dubraves, demontimi i ndarësit të vjetër.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 08.11.2018 në NS 35/10 kV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drenicës (Kodi: 41048001) prej orës 08:00 deri në ora 16:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Rrezez (Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc Baincë, Shale dhe Krojmir.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e përçuesit.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 08.11.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gadime (Kodi: 41000013) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Babushi i Muhaxherëve, Gadime e Ulët, Gadime e Lartë, Vrella dhe Plitkoviqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 08.11.2018 në NS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Cermjani (Kodi: 80080012) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 08.11.2018 në NS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ropotova (Kodi: 62000014) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ropotova e Vogël, Ropotova e Madhe, Panqeva dhe Petrovci, Bozheci, Miganoci dhe Busavata.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 08.11.2018 në NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Terrnavci (Kodi: 74000012) prej orës09:00 – 12:00 dhe prej orës 14:00 – 17:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Klina e Mesme, Klina e Epërme, Klina e Ulët, Tërnavci dhe Kuçica.

Arsyeja e ndërprerjes: Lidhja dhe lëshimi i trafove të reja.

Më08.11.2018 do të ndërprehet:
NS 10/04 kV Halla e Sportit (Kodi: 71074003009) prej orës 11:00 deri në ora 15:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë:

Halla e Sporteve.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e një transformatori me fuqi më të madhe.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 08.11.2018 në NS 35/10 kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koshtova (Kodi: 71075005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Koshtovë, Vinarcë i Ulët, Vinarcë i Epërm, Gushafcë, Koprivë, Broboniq dhe Gradevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

2.

Më 08.11.2018 në NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Likovci (Kodi: 74000001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat:

Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga ekipi për evitimin e prishjeve.

Pejë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 08.11.2018 në NS 110/10kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qerdhja e Fëmijëve (Kodi: 51000003) prej orës 12:00 deri në ora 15:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.TMK-së nga Shtëpia e mallrave deri te Universiteti Haxhi Zeka, çerdhja e fëmijëve, banesat e pensionistëve, lagjja rreth Kullës së Pashës dhe banesat Selman Uka.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e kthinës së re.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 08.11.2018 në NS 110/35/10kV Peja1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Radavci (Kodi: 50000004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Novosella,Radavci, Brestoviku, Dogana dhe Jabllanica e Madhe.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Prizren

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 08.11.2018 në NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Levisha (Kodi: 31000012) prej orës 09:00 – 12:00 dhe 14:00-16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujësjellësi, Qyteti, Jabllanica dhe Novoselani.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i konzollave, izolatorëve si dhe tërheqja e përçuesit.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 08.11.2018 në NS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Budakova (Kodi: 32000008) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

2.

Më 08.11.2018 në NS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Famipa (Kodi: 30033002) prej orës 11:00 deri në ora 12:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: Famipa

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi dhe instalimi i transformatorit tiroidal dhe Testimi i mbrojtjes rele.

3.

Më 08.11.2018 në NS 35/10kV Prizreni lV do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qendra Teknike (Kodi: 30033009) prej orës 12:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra teknike, Hoqa Mahalla dhe Tusuzi.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi dhe instalimi i transformatorit tiroidal dhe Testimi i mbrojtjes rele.

4.

Më 08.11.2018 në NS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shkolla Normale (Kodi:30033004) prej orës 12:30 deri në ora 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Tusus 1, Lagjja Tusus 2, Lagjja Tusus 3, Lagjja Tusus 4, Lagjja Tusus 5, Shkolla Normale, KFOR-i turk, Lagjja e Trimave.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi dhe instalimi i transformatorit tiroidal dhe Testimi i mbrojtjes rele.

Gjakovë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 10.11.2018 në NS 35/10kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Xërxa (Kodi: 82081003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Xërxë – kryesisht konsumatorë komercialë – bizneset.Anëtarësohu në grupin e Infokus në Viber: GAZETA INFOKUS – VIBER – ANTARËSOHU

Dhe në grupin e Infokus në Facebook: GAZETA INFOKUS – FACEBOOK – ANTARËSOHU

UNI-Universum International College ofron qasje në arsim global për studentët kosovar

Të tjera