Lajme

Këto parti nuk morën asnjë votë nga diaspora

Autori: Gazeta inFokus 21:02 | 03 March 2021

Lista Serbe nuk ka marrë as edhe një votë nga votat me postë, shkruan Gazeta inFokus.

Sipas rezultatit të publikuar nga KQZ-ja, Lista Serbe ka zero vota që kanë ardhë nga jashtë Kosovës.

Parti tjetër e cila nuk ka marrë as edhe një votë nga ato me postë është edhe Partia Balliste, Jedinstvena Goranska Partia si dhe Gi Za Slobodu, Pradvu I Opstanak.

Në vazhdim mund të gjeni rezultatin e të gjitha partive./Gazeta inFokus/

 

 

 

Të tjera