Lajme

Këto janë vendet që do të mbesin pa rrymë gjatë dy ditëve të ardhshme

Autori: Gazeta inFokus 17:32 | 16 August 2022

KEDS ka njoftuar se gjatë dy ditëve të ardhshme për shkak të punimeve  do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të vendit.

Sipas njoftimit, ndërprerja e rrymës do të ndodh për shkak të punimeve që do të kryhen në rrjet.

Punimet do të kryhen nga ekipet e KEDS-it dhe janë të domosdoshme për siguri të sistemit.

Vendet që do të mbesin pa rrymës:

17.08.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

 

1.

NS 35/10  kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hoqa e qytetit (kodi: 30035005)  nga ora 09:00 deri në ora  16:00

Vendet: fshatrat: Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

18.08.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

 

Prizren

1.

NS 110/10  kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV  Zhupa (kodi: 31000026)  nga ora 09:00 deri në ora  16:00

Vendet: fshatrat: Bogushevc, Drajçiq, Gornjasellë, Llokovicë, Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Poshtme, Manastricë, Mushnikovë, Nebregoshtë, Pllanjan, Prevallac, Reçan, Sredskë, Stajkoc dhe Struzhë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

18.08.2022

Punime në projekte investive

 

Prishtinë

 

1.Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehen:

Në NS 10/0.4kV Stabiliment te Fati Im  këta trafostacione nga ora 10:00 deri 16:00

1.NS 10/0.4kV  Ll. Sella 3 (kodi: 19000035121)

2.NS 10/0.4kV Ll. Sella 1 (kodi: 19000035123)

3.NS 10/0.4kV Ll. Sella 2 (Kodi: 19000035122)

4.NS 10/0.4kV Kamp- shtëpiza – Petrit Deçani (Kodi: 19000035011)

5.NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed Preoci (Kodi: 19000035013)

6.NS 10/0.4kV NTP” ARBERIA”(Clirimi)  (Kodi: 19000035016)

7.NS 10/0.4kV Banesa private te shkolla LP (Kodi:19000035020)

8.NS 10/0.4kV Zenel Beqiri(Depo te Luli) (Kodi:19000035028)

9.NS 10/0.4kV Petroll Company (Kodi:19000035029)

10.NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku) (Kodi:19000035097)

11.NS 10/0.4kV UKABI   (Kodi: 19000035098)

12.NS 10/0.4kV Marigona 3 (Kodi:19000035099)

13.NS 10/0.4kV JEHONA   TS Privat (Kodi: 19000035100)

14.NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani            (Kodi:19000035101)

15.NS 10/0.4kV Autosallon Toni                (Kodi: 19000035105)

16.NS 10/0.4kV Shaip Kadriu       (Kodi:19000035153)

17.NS 10/0.4kV Grupi I bizneseve”Delux”(Toverlani)     Kodi:19000035247)

18.NS 10/0.4kV Preoci 3  ( TE Mercedesi)              (Kodi:19000035003)

19.NS 10/0.4kV  Mercedes  Mita (Pumpa e benzinit)       (Kodi:19000035004)

20.NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon”          (Kodi:19000035156)

21.NS 10/0.4kVGani Aliu              (Kodi:19000035161)

22.NS 10/0.4kV Driton Mehmeti               (Kodi:19000035164)

23.NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk     (Kodi:19000035237)

24.NS 10/0.4kV Merkom Kompania PEZHO(Arif Elshani)               (Kodi:19000035039)

25.NS 10/0.4kV Fura  Kobake      (Kodi:19000035042)

26.NS 10/0.4kV  N.T.”Luli”-Lulzim Marevci          (Kodi:19000035044)

27.NS 10/0.4kV Albert Rudari     (Kodi:19000035045)

28.NS 10/0.4kV  Naser Mustafa-objekti  banesor (Kodi:19000035047)

29.NS 10/0.4kV  Afrim Hoxha     (Kodi:19000035048)

30.NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi”Star Trade”SH.P.K.           (Kodi:19000035137)

31.NS 10/0.4kV Objekti privat Hamdi Mehmeti (objekti Elipsa) (Kodi:19000035012)

32.NS 10/0.4kV Internation health centar (Spitali turk)  (Kodi:19000035043)

33.NS 10/0.4kV Betonjerka – Renulual Betoni     (Kodi: 19000035049)

34.NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA  (Kodi:19000035104)

35.NS 10/0.4kV Basri Shahini      (Kodi:19000035108)

36.NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv-Llapnasellë (Kodi:19000035109)

37.NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-objekti afarist (Kodi:19000035113)

38.NS 10/0.4kV Ll. Sella 4             (Kodi:19000035120)

39.NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”- Zhermin Durguti       (Kodi:19000035129)

40.NS 10/0.4kV  Thesar Llapashtica          (Kodi:19000035138)

41.NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk        (Kodi:19000035146)

42.NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri”Hart Point R.H.”Sh.p.k     (Kodi:19000035159)

43.NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk         (Kodi:19000035162)

44.NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K  Faton Nishevci                (Kodi:19000035163)

45.NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI”             (Kodi:19000035240)

46.NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli”VAM-TRADE”SH.P.K     (Kodi:19000035241)

47.NS 10/0.4kV Besim Hetemi   (Kodi:19000035245)

48.NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”-Isak Ademi                (Kodi:19000035248)

49.NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA” (Kodi:19000035249)

50.NS 10/0.4kV Te Fati IM            (Kodi:19000035264)

 

Vendet: Llapnasella 1,2,3 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë- Ferizaj.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave, vendosja e izolatorëve, tërheqja e përçuesit.

18.08.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

 

1.

Nga NS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehen:

Dalja 10 kV Shkabaj  ( Kodi: 15019002) nga ora 10:00-12:00

Vendet: Shkabaj, Mazgit një pjesë, Obiliq një pjesë, Reforma dhe Al Petroli.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit te aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

 

2.

Në TS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J25 Xhamia e Llapit 1  (Kodi: 13000013)  prej orës 09:00-09:10 dhe 12:50- 13:00

Vendet: Xhamia e Llapit I, Lidhja e Dytë e Prizrenit, Sh.F. Emin Duraku, Spitali i mushkërive I, Bardh Humolli- N.N.P. B&F Shpk, Hashim Deshishku- Deshishku Constraction.

Arsyeja: Krijimi I kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

 

3.

Në TS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehen  trafostacionet:

TS 10/0.4 kV Ekrem Xhemajli (S. i mushkërive 2)  (Kodi: 13000013082)  prej orës 09:00- 13:00

TS 10/0.4 kV Bardh Humolli N.N.P “B&F.sh.p.k (Kodi: 13000013105)  prej orës 09:00- 13:00

TS 10/0.4 kV Vushtrisë (Kodi: 13000013078)  prej orës 09:00- 13:00

TS 10/0.4kV Hashim Deshishku “Deshishku Construction”sh.p.k(Kodi: 13000013107)prej orës 09:00- 13:00

Vendet: rr.Lidhja e Lezhës (një pjesë), rr. e Zagrebit (një pjesë), Bardh Humolli sh.p.k, rr.Murat Mehmeti, rr.Vushtrria, rr.Mark Isaku ( një pjesë) dhe Deshishku Construction.

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

 

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10 kV Gjakova 3 do të ndërprehen:

TS 10/0.4 kV TS-33 ( Kodi: 81084022501) nga ora 09:00-15:00

 

Vendet: rr.Tirana ( një pjesë), rr.Hysni Dubrava dhe rr.Marin Barleti.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Peja

 

1.

NS 110/10  kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Loxha (kodi: 51000008)  nga ora 14:00 deri në ora  18:00

Vendet: fshatrat: Graboc, Lubeniq, Loxhë, Raushiq, Raushiq i Ri (një pjesë), Strellc i Epërm, Zagermë (një pjesë) dhe Zllopek (një pjesë), si dhe një pjesë e rrugës Dardania 2.

Arsyeja: Punimet duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

 

Të tjera