Fun & Video

Këto janë urat më të bukura dhe më mistike në botë (Foto)

Autori: Gazeta inFokus 21:32 | 11 May 2017

Urat janë një nga kryeveprat më të mëdha të inxhinierisë dhe arkitekturës botërore.

Ato janë strukturat masive më të ndërlikuara që njerëzit kanë ndërtuar ndonjëherë.

Në galerinë e mësipërme ju sjellim 20 mrekullitë arkitektonike monumentale që me siguri do t’ju bëjnë të dridheni nga frika, por edhe të magjepseni nga bukuria.

Infrastruktura të tilla në vende të ndryshme të botës, gjithnjë kanë lënë njerëzit gojëhapur. Mure të larta, ura gjigante, ndërtesa me ndërtime interesante, rrugë të ndërtuara të veçanta, gjithnjë kanë qenë në interesin e botës, për t’i parë, për të marrë ide, por edhe për inspirime të ndryshme.

Arkitektura në botë, në ditët e sodit, gjithnjë e më shumë shkon duke u perfeksionuar, kështu duke u fokusuar tani jo vetëm në ndërtimin e objekteve të ndryshme, por edhe në ndërtimin sa më artistik të tyre.

Dimë se në veçanti urat janë një ndër kryeveprat më të mëdha të inxhinierisë dhe arkitekturës botërorë, të cilat dita e ditës po shkojnë duke u perfeksionuar./GazetaExpress/

Këto janë 20 urat më mahnitëse që do t’ju befasojnë me strukturën e tyre:

Etiketa:
Përtej ZBRITJEVE në Viva Fresh Store!

Të tjera