Uncategorized

Këto janë mobiliet që duhet t’i mbani larg sepse ju ngadalësojnë internetin

Autori: Gazeta inFokus 11:22 | 30 January 2023

Me shumë mundësi, linja e internetit është dobësuar sërish. Të gjithë janë në shtëpi, të gjithë përdorin celularë, tabletë, laptopë, televizorin e më the e të thashë. Natyrisht që ngadalësohet interneti me gjithë këtë ngarkesë. Por fajin s’e kanë vetëm përdoruesit e shumtë. Duhen fajësuar edhe:

Mobiliet dhe sipërfaqet metalike

Teksa modemi juaj shpërndan valë elektromagnetike, metali, i cili e përthith energjinë elektrike do të ndikojë në ngadalësimin e WiFi- së suaj. Për këtë arsye, mbajeni pajisjen larg metaleve.

Muret

Disa lloje muresh ia dalin fare mirë të bllokojnë valët e ËiFi- së. Përgjithësisht materialet e përdorura në ndërtimin e tyre janë mermeri, çimentoja, betoni dhe tullat. Për këtë arsye, mbajeni modemin në një zonë të hapur, larg mureve.

Gazetaria Digjitale – Profesioni i së ardhmës

Të tjera