Lajme

Këto janë koalicionet e paraqitura në KQZ për zgjedhjet e 11 qershorit (Dokument)

Autori: Gazeta inFokus 08:01 | 17 May 2017

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) njofton se është përmbyllur periudha e deklarimit të Partive Politike për Koalicione, 11 maj – 16 maj.

Gjatë kësaj periudhe, në Zyrën për Regjistrim të Partive dhe Certifikim këto Parti Politike kanë deklaruar Koalicionet si në vijim:

Çfarë është transplantimi i flokëve?

Të tjera