Lifestyle

Këto janë 10 emrat më të bukur për fëmijë në 2021

Autori: Gazeta inFokus 14:24 | 10 May 2021

Vajza në pritje të ëmbël, bëhuni gati.

Këtë vit, emrat më të njohur për fëmijë janë shumë të ngjashëm me më të njohurit në 2020.

Për vajza:

1. Sophia

2. Olivia

3. Amelia

4. Lily

5. Isla

6. Ava

7. Mia

8. Aria

9. Freya

10. Isabella

Për djem:

11. Muhammad

12. Noah

13. Oliver

14. Arthur

15. Leo

16. Freddie

17. George

18. Theo

19. Charlie

20. Jack

Gjithashtu emrat e vjetër kanë filluar të rikthehen në modë dhe këto janë:

Violet,Adelaide, Audrey dhe për djem Ezra, Atticus dhe Eli.

Të tjera