Lajme

Këta janë zëvendësministrat më të ri të qeverisë Kurti

Autori: Gazeta inFokus 19:21 | 03 April 2021

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, në javën e dytë të marrjes së detyrës ka emëruar tetë zëvendësministra, të cilët i ka uruar për pozitën e re dhe iu ka dëshiruar suksese në plotësimin e detyrave dhe përgjegjësive të tyre.

Zëvendësministrat e emëruar janë:

Z. Getoar Mjeku, zëvendësministër i Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë,

Znj. Nita Shala, zëvendësministre e Drejtësisë,

Z. Gazmend Salijević, zëvendësministër për Komunitete dhe Kthim,

Z. Adnan Redžeplar, zëvendësministër i Mbrojtjes,

Z. Sejnur Veshall, zëvendësministër i Kulturës, Rinisë dhe Sportit,

Z. Almir Veliji, zëvendësministër i Zhvillimit Rajonal,

Z. Avod Dješević, zëvendësministër i Administrimit të Pushtetit Lokal, Z. Qazim Rrahmani, zëvendësministër i Financave, Punës dhe Transfereve.

Deri më tani, me vendim të Kryeministrit të Republikës së Kosovës, janë emëruar 11 zëvendësministra.

Të tjera