Lajme

Kështu u pritën ushtarët britanikë nga familjet pasi përfunduan shërbimin në Kosovë

Autori: Gazeta inFokus 11:38 | 24 April 2021

Ushtarët britanikë që kanë shërbyer në kuadër të misionit të KFOR-it janë pritur me gëzim nga familjarët pas përfundimit të shërbimit të tyre.

Ushtria britanike ka postuar një video në Twitter me ushtarët britanikë të cilët janë kthyer në vendin e tyre pas kryerjes së shërbimit.

Ekspertët skeptikë së Fondi Sovran mund të krijohet deri në fund të vitit

Ushtarët tregojnë për sfidat që kanë pasur me pandeminë dhe vështirësitë e operimit në pandemi.

Të tjera