Lajme

Kërkohet debat për Gjykatën Speciale

Autori: Gazeta inFokus 12:25 | 02 May 2017

Kërkesa e Nait Hasanit dhe pesë deputetëve të tjerë për ta rikthyer në debat në Kuvendin e Kosovës, çështjen e Gjykatës Speciale, është miratuar.

Komisioni për Legjilacion ka vendosur që këtë kërkesë të firmosur nga gjashtë deputetë përfshirë këtu dhe Nait Hasanin, t’ia kthejë Kryesisë së Kuvendit në mënyrë që të organizohet një debat parlamentar për të diskutuar për Dhomat e Specializuara dhe Zyrën e Prokurorit të Specializuar.

Barazo faturën në Meridian Express dhe dhuro për fëmijët SOS Fshatrave

Të tjera