Lifestyle

Keni parë ëndërr duke drejtuar një automjet? Ja cili është kuptimi

Autori: Gazeta inFokus 13:56 | 18 April 2024

Nëse shihni se po drejtoni automjetin tuaj , do të thotë se keni kontroll mbi jetën dhe punën tuaj.

Nëse drejtoni një automjet publik , si autobus, tren, etj., do të mbani përgjegjësi për disa raste në të cilat jeni përfshirë.

Nëse dikush tjetër është duke vozitur një makinë publike dhe ju hipni në të, kjo do të thotë se fati juaj ju çon ku të dojë.

-Advertisement-

Megjithatë, nëse dikush tjetër drejton një automjet privat me të cilin hipni , tregon se jeni të begatë, por iniciativat ua lini të tjerëve.

Subscribe në YouTube: GAZETA INFOKUSI

Të tjera