Rozë

Këngëtari i njohur mund të dënohet me 50 vite burg?

Autori: Gazeta inFokus 10:24 | 15 July 2022

Këngëtari i njohur, Ricky Martin së fundmi është akuzuar për një rast dhune në familje.

Këngëtari ishte denoncuar për dhunë në familje, por viktima nuk dihej sepse identiteti i tij mbrohej nga ligji.

Por anonimiteti u zbulua nga Eric Martin , vetë vëllai i këngëtarit. Paditësi është Dennis Yadiel Sanchez, nipi i artistit.

Sipas viktimës, Ricky Martin ka ushtruar dhunë fizike dhe psikologjike ndaj tij për shtatë muaj. Tani duke e ditur që ankuesi është vetë nipi i tij, dënimi me të cilin do të përballej artisti është krejtësisht i ndryshëm. Pra Ricky Martin mund të dënohet me 50 vjet burg. Kjo është ajo që thonë ligjet e Porto Rikos kur bëhet fjalë për inçestin.

Zëdhënësi pohoi se marrëdhënia mes Ricky Martinit dhe nipit të tij 21-vjeçar përfundoi disa muaj më parë dhe kjo media sqaron se dhuna për të cilën akuzohet artisti ka ndodhur për shkak se “ai nuk do ta kishte pranuar ndarjen” dhe për këtë arsye filloi dhe ta përndiqte.

Mbrojtja e avokatëve të Ricky Martin

Si këngëtari ashtu edhe ekipi i tij i avokatëve janë duke përgatitur mbrojtjen kundër akuzës së nipit të tij. Gjyqi do të fillojë më 21 korrik, atë ditë që Dennis Yadiel Sanchez do t’u përgjigjet pyetjeve para gjykatësit. Ata që trajtojnë mbrojtjen e Ricky Martin pretendojnë se nipi është denoncuar së fundmi nga një grua që e denoncoi atë për ngacmim pasi ai kërcënoi se do t’i shkatërronte jetën.

“Ne kemi besim se kur të dalin në dritë faktet e vërteta për këtë çështje, klienti ynë Ricky Martin do të shfajësohet plotësisht”, thuhet në një deklaratë të firmës ligjore të këngëtares.

Nga e njëjta faqe ata donin të mohonin se gjyqtari kishte vendosur një urdhër ndalimi për këtë dhunë të supozuar në familje: “Akuzat ndaj Ricky Martin, që çojnë në një urdhër mbrojtjeje, janë krejtësisht të rreme “.

Të tjera