Lajme

KEDS tregon se cilat vende nesër do të mbesin pa rrymë, shkak punimet në rrjet

Autori: Gazeta inFokus 16:59 | 12 September 2022

KEDS ka njoftuar për punimet në rrjet, kësisoj disa prej vendeve nesër do të mbesin pa energji-elektrike.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

Nga NS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

LP 10kV Kamenica (kodi: 31000029) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: rrugët: 101 Enver Hadri, 130 Besëlidhja (një pjesë), 15 Faik Çabrati (një pjesë), 17 Mbreti Gent, 18 Beteja e Pashtrikut, 196 Aleks Buda, 205 Janina, 206 Arta, 208 Flamuri, 222 Ali Pashë Tepelena (një pjesë), 239 Luj Pasteri, 240 Petro Marko, 35 Skender Latifi, 37 Verrat e Llukës, 38 Afrim Bytyqi, 40 Ismail Qemajli, 41 Lasgush Poradeci, 42 Ismet Gashi, 49 Aziz Kelmendi, 51 Jashar Salihu, 54 Enkelejt, 55 Sadik Ramë Gjurgjeviku, 65 Brigadat, 7 Ismail Kryeziu, Arban, Jeta e Re, Përparimi dhe Tranziti (një pjesë); fshatrat: Petrovë (një pjesë) dhe Rrallinë (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prishtinë

1.

Nga TS. 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:

TS. 10/04kV: Shkolla Fillore- me (kod: 18024002008) nga ora 09:00 deri 11:00

TS. 10/04kV: Qendra Zejtare me (kod: 18024002009) nga ora 09:00 deri 11:00

TS. 10/04kV Montingu me (kod: 18024002027) nga ora 09:00 deri 11:00

Vendet: rr. Hasan Prishtina një pjesë.

Arsyeja: Ndërrimi i bazave të siguresave.

14.09.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 220/35/10 kV Podujeve do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat 2 (kodi: 14000010) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Prelluzha (kodi: 18024003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Plemetin, Stanovci i Ulët, Prilluzha, Lumi i Madh, Gllavotini, Bivolaku, Zhilivoda, Strovci dhe Bequku.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

3.

TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j16 Kalabria 2 (kodi: 10000007) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lagjja Kalabria.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

4.

Nga NS 220/35/10(20)[kV] Podujeva do të ndërprehet:

LP 10(20)kV Letanci (kodi: 14000012) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Obrançë, Peran, Obrançë 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishte, Lepaj, Dobratin 1 dhe Ferma e Pulave Peran.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qirezi (kodi: 74000004) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Krushefc, Polac, Dashefcë, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë, Godanc

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

2.

Në TS 35/10 kV Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Shala (kodi: 70000101) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Herojska (një pjesë) dhe Tyneli i Parë. Fshatrat: Bajgorë, Bare, Rekë, Stan Tërg, Kaçandoll (një pjesë), Kolloni (një pjesë), Kovaçicë (një pjesë), Kutllovc (një pjesë), Mazhiç, Rahovë (një pjesë), Rashan, Rekë (një pjesë), Tërsten (një pjesë), Vidishiç, Zasellë (një pjesë) dhe Trepça.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Pejë

1.

Nga TS 110/10 kV Istog do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Istog 1 (kodi: 54000008) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Dragolevc (një pjesë), Dragolevc i Poshtëm, Istog (një pjesë), Istog i Poshtëm, Muzhevinë dhe Tomoc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve.

Vërejtje: Gjatë kësaj ndërprerje do të afektohet BRE – HC Istog.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ura e Terzive (kodi: 81000004) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj, Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujëz.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave.

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kijeva (kodi: 82082007) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçicë, Polluzh dhe Stapanicë.

Arsyeja: Revizion në TS 10/0.4 kV, shtrëngimi i përçuesve të tensionit të mesëm.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hasi 2 (kodi: 30034003) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bregu i Drinit, Dedaj, Kabash i Hasit, Krajk (një pjesë), Kushnin, Lubizhdë e Hasit, Lukinaj (një pjesë) dhe Romajë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve).

2.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gjinovci (kodi: 32000003) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhdë, Grejkoci, Gelac, bizneset: N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë dhe Selim Muharremi.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Doganaj (kodi 40042004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Doganaj, Zaskok, Pleshina e Ulët dhe e Epërme, Dubravë, Fabrika e Ujit Pleshinë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve.

2.

NS 35/10[kV] Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Pylltaria (kodi: 40043004) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: 2 Korriku, Demush Bilalli, Dëshmorët e Lirisë, Emin Duraku, Ismajl Qemajli (një pjesë), Ismajl Raka, Lagjja e Re, Migjeni dhe Uçk. Fshatrat: Drenogllavë (një pjesë), Dushkaja (një pjesë), Gjurgjedell, Korbliq, Llanishtë dhe Runjevë si dhe një pjesë e Kaçanikut.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

Nga TS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Petrova (kodi: 41046002) prej ores 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Ahmet Shtimja (dhe sheshi), Imer Devetaku (një pjesë), Kompleksi Memorial Raçak, Qesta e Reçakut, Sheshi i Uçk-së (një pjesë), Skender Salihaj (një pjesë); fshatrat: Mollopolc, Petrovë, Raçak dhe Shtime (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

1.

Nga NS 110/35/10 kV Viti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Germova (kodi: 61067003) nga ora 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: fshatrat: Gërmovë, Goshicë, Sadovinë e Jerlive dhe Vërban.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

14.09.2022

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

TS 110/ 35/10[kV] Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja – LP 10[kV] Bizneset (kodi:82000020) nga ora ora 09:00 deri 14:00

Vendet: 19 konsumatorë komercial – rrugët: 486 Xhelal Hajda-Toni, 487 UÇK-së, 488 Mizair Isma, 489 Avdullah Bugari, 491 Vëllezrit Frashëri, 493 Hasan Prishtina, 502 Sylejman Vokssi (2 konsumatorë), 539 Haxhi Zeka, 547 Tafil Zyberi, 551 Edit Durham, 557 Bekim Sylka (1 konsumator) dhe fshati Zatriq (8 konsumatorë).

Arsyeja: Energjinizimi i rrjetit të ri për konsumatorin “Haxhijaha shpk”.

Të tjera