Lajme

KEDS tregon për vendet ku nesër do të ndalet rryma

Autori: Gazeta inFokus 23:11 | 23 December 2021

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se nesër do të ketë ndërprerje të rrymës.

Kjo për shkak se do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik.

Ky është orari sipas rajoneve të Kosovës:

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/04kV Ulzat 1(kodi: 19000040167) nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet: Shtëpitë nën fshatin Amerikan dhe Pallatin e Drejtësisë në vazhdim të rr .Holger Petersen.

Arsyeja: Punime në Projektin e NS Ulzat-1 Hajvali.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10 kV Ferizaj 1 (Bibaj) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Ferizaj II nga ora 10:00 deri në ora 14:00, pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV të këtij nënstacioni.

Vendet: rrugët: 1 Tetori (një pjesë), 28 Nëntori (një pjesë), Arsim Rexhepi, Bajram Kelmendi (një pjesë), Bilall Shala, Cen Dugolli, Driton Islami, e Reçakut, Ganimete Tërbeshi, Hasan Berisha (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Metush Krasniqi (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë), Bostonit, Brahim Ademi, Kadri Abazi, Ahmet Kaçiku, Sali Çeku, Fabrika e Vajit, Fabrika e Bukës, Fabrika e Gypave 2, 3 dhe 4, Afrim Kalania (një pjesë), Arsim Bega, Balaj (një pjesë), Diogardi (një pjesë), Driton Islami, e Pashtrikut (një pjesë), Elbasanit (një pjesë), e Shkodrës, Epopeja e Jezercit, Fehmi Agani (një pjesë), Idriz Islami (një pjesë), Isak Sadiku (një pjesë), Limon Tahiri (një pjesë), Lutfi Haxhidema, Prekazit dhe Ramush Shatrolli (një pjesë).

Fshatrat: Papaz, Pojatë, Rahovicë, Sazli, Softaj, Talinoc, (një pjesë), Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë), Bublic, Dramjak, Kosinë, Llojza, Lloshkobare, Saraisht dhe Slivovë, Muhoc, Prelez i Jerlive, Prelez i Muhaxherëve, Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje e domosdoshme për siguri të sistemit, përgatitja e kthinës për kyçjen e transformatorit TR4.

Të tjera