Lajme

KEDS njofton se cilat vende nesër nuk do të kenë energji elektrike

Autori: Gazeta inFokus 22:48 | 06 June 2022

KEDS ka njoftuar se nesër në disa vende nuk do të ketë energji elektrike.

Sipas njoftimit të tyre, mungesa e energjisë elektrike vjen si pasojë e disa punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik që do të kryhen nesër.

Arsimi Bajrami i quan militantë deputetët e PDK’së: Zhurma s’ka qenë asnjë…
Ky është orari sipas rajoneve:

Pejë

1.

Nga NS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja LP 10kV Dobrusha (kodi 50052001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Dobrushë, Gurakoc (një pjesë), Istog (një pjesë), Kashicë, Llukavc, Llukavc i Begut, Lubovë, Prekallë, Prigodë, Ruhot dhe Saradran.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja LP 10kV Zallaqi (kodi 50052003) prej orës 11:00 deri ne ora 12:30

Vendet: fshatrat: Bllagaq, Dobrushë (një pjesë), Drejë, Zhabllaq (një pjesë), Gurakoc (një pjesë), Koshë (një pjesë), Oprashkë, Osojanë, Prekallë (një pjesë), Shalinovicë, Trubohovc, Tuqep, Zabllaq dhe Zallq.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtje e transformatorit TR-2.

3.

Nga NS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja LP 10kV Jashanica (kodi 52000003) prej orës 11:00 deri ne ora 14:00

Vendet: fshatrat: Doberdol, Dush (një pjesë), Gjurgjevik, Gjurgjevik i Madh, Jashanicë, Jellovc, Klinavcë (një pjesë), Pogragjë, Resnik, Shtaricë, Siqevë dhe Ujëmir.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit- Ndrrimi I 2 shtyllave T.M. lokacioni – Jashanicë e Epërme afër TS Hotët.

Dalja ka BRRE.

Prizreni

1.

Nga NS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja LP 10kV Randobrava (kodi 30034010) prej orës 11:00 deri ne ora 15:00

Vendet: fshatrat: Randobravë, Retijë dhe Reti e Poshtme.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion në LP10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10 kV Palaj do të ndërprehet:

Dalja LP 10kV Prelluzha (kodi 18024003 ) prej orës 10:30 deri ne ora 15:30

Vendet: Fidanishtë, Fidanishte Kastriot, Hashanët, Elektro monti, Palaj, Stanovci i Ulët, Prilluzha, Gllavotini Bivolaku, Zhilivoda, Strovci dhe Bequku.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave.

2.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja LP 20kV Dalja nr 3 (kodi 11000074) prej orës 11:00 deri ne ora 12:00

Vendet: Bregi i Diellit 1, Ngrohtorja, Bregu i Diellit 2, Bregu i Diellit 3,”Agullimi-A”shpk Zeqir Mehmet Haxhija, Hidrofori, Banesat e Zariqve1 (Banesat e komunës, Norbert Jorkli 1 (kulla), Nexhmedin Haliti”Cakolli Group”Sh.P.K,Dukagjini 4, Dukagjini 7 dhe Dukagjini 8.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, rregullim i sustës së kurdisjes.

3.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja LP 10kV Grashticë Radashec (kodi 14016001) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Grashticë dhe Radashec.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja LP 10kV Maksit Putz (kodi 41046006) prej orës 11:00 deri ne ora 13:00

Vendet: rrugët: Ramadan Kumanova (një pjesë), Skender Salihaj (një pjesë), Parku Teknologjik (2 konsumatorë komercial) dhe Shtime (2 konsumatorë komercial).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, testimi i Transformatorit Toroidal.

2.

Nga TS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja LP 10kV Brodi (kodi 40044005) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Një pjesë e Shtërrpcës te Shkolla, OSBE-ja, Biti e ulët, Biti e epërme, Shushiqë, Paloj, Gotovushë, Drekoci, Viqë, Firaj, Brod .

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve dhe izolatorëve.

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja LP 10kV Ekstra (kodi 73000006) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Rrugët: 2 Maji, Azem Bejta, Azem Galica (një pjesë), Bahri Kuqi, Basri Ali Hyseni (një pjesë), Cetinës (një pjesë), Dëshmorët e Kombit (një pjesë), Drenicës, Rrustem Hyseni, e Shalës, Shote Galica (një pjesë), Fahrul Beqiri (një pjesë), Gjergj Kastrioti (një pjesë), Gjon Buzuku (një pjesë), Haxhi Zeka, Hoxhë Kadri Prishtina (një pjesë), Isa Mernica (një pjesë), Ismajl Qemajli, Lutfi Musiqi, Magjistralja, Januz Jashari (një pjesë), Vushtri (një pjesë) dhe fshatrat: Begaj, Novosellë e Begut, Studime, Studime e Ulët dhe Sutjeska.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, vendosja e ndërprerësit në TSSH Vneshta dhe kontrollli I trafove për vaj.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

LP 10kV Malisheva (kodi: 60060018) nga 10:00 deri 14:00

Vendet: rrugët: Hamdi Kurteshi (një pjesë), Muharrem Kurteshi, Vëllezërit Maliqi (një pjesë) dhe Abdullah Tahiri (një pjesë). Fshatrat: Bukovik, Capar, Dobërçan, Kufcë e Poshtme (një pjesë), Malishevë, Malishevë e Poshtme, Malishevë e Epërme dhe Vërbicë e Kmetocit.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i ndërrimi i shtyllës së kalbur të drurit të tensionit të të mesëm, përforcimi i rrjetit degëzimi kah Kamerolli.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gjakova III (kodi: 81000116) prej ores 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi, Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit, Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe Yll Morina.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, pastrimi i TS 04kV dhe kthimi në furnizim të rregullt i TS 18.

Të tjera