Lajme

KEDS me punime në rrjet, këto vende do të mbesin pa rrymë në dy ditët e ardhshme

Autori: Gazeta inFokus 17:45 | 18 July 2022

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

20.07.2022

Prishtinë

1.

Nga TS 110/35 Kosova A do të ndërprehet:

NS 35/10kV Parku i Biznesit (H01) me kod: 160230 dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00 – 16:00.

Vendet: Parku I, Parku II, Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik, Kleçkë e Re, Shtrubullovë, Zabel i Ulët, Zabel te shkolla, Vukovc, Llapushnik Gashet, Poterk, Komorani, Komoran lagjja e Koperativës, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabel i Lartë, Ujësjellësi Prishtina Komoran, Vukovc- një pjesë), Llapushnik (një pjesë), A02 PLASTIKA dhe A19 KOSMONTE FOODS.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llausha (kodi 14000013) prej orës 09:00 – 14:00.

Vendet: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.

Arsyeja: Revizion i daljes.

3.

Nga NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 2 (kodi: 14000010) nga ora 09:00 – 16:00

Vendet: Fshatrat: Sibofc, Lluzhan,Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10(20)10[kV] Kaçanik do të ndërprehet:

LP-si 10[kV] Bobi (kodi: 40043002) nga ora 10:00 – 15:00.

Vendet: Fshatrat: Bob, Gajre, Ivajë, Kotlinë, Lumbardh (Kotlinë), Laq (një pjesë), Puset e Nikës (një pjesë), Strazhë dhe rruga Vllezërit Çaka (një pjesë).

Arsyeja: Mirembajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçusëve dhe ndërrimi i izolatorëve.

Pejë

1.

Nga NS 110/10[kV] Istog do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Rakoshi (kodi:54000006) nga ora 10:00 – 15:00.

Vendet: Fshatrat: Bellopojë (një pjesë), Cerkolez, Dubravë (një pjesë), Gurakoc (një pjesë), Kërninë, Kërninë e Epërme, Kovragë, Llukavc i Thatë (një pjesë), Padalishtë, Rakoc, Serbobran, Shushicë, Shushicë e Ulët, Suhogerllë, Uçë, Veriq dhe Zhakovë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të demtuara të TM/ përforcim i rrjetit të TM.

Prizren

1.

NS 110/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hoçë e qytetit (kodi: 30035005) nga ora 10:00 – 5:00.

Vendet:Zhur,Vlashnjë,Poslishtë.Nashec,Muradem,Lubiqevë,Leskovec,Kobajë,Jeshkovë, Hoçë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë, Afariste: Restorant “Keshtjella”,”Pompa e Benzinës Zhuri”,Betonjeria “Vellezërit e Bashkuar”,Billushë “Pompa e Ujit”,Vlashna “Fanaj Petroll”.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion në LP 10kV, ndërrim/perforcim i shtyllave të dëmtuara.

2.

TS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mushtishti (Kodi:32000002) prej orës 09:00 – 14:00.

Vendet: Fshatrat: Bajqevc, Bukosh, Delloc, Dubravë, Dvoran, Maçitevë, Mushtisht, Popolan, Savrovë, Sopijë dhe Vraniq.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion ne LP 10kV, ndërrim/përforcim i shtyllave të dëmtuara.

Gjilan

1

Nga TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10kV Sllatina (Kodi: 61065002) prej orës 10:00 – 15:00.

Vendet: Tërstenik, Muhaxherët e Pozharanit, Dardania 2 Dragbuzha, Mulliri Sllatinë, Sllatinë e Ulët, Sllatine e Epërme, Sadovinë, Tërstenik, Pozhoran (një pjesë)

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve.

2.

Nga TS 35/20kV Artana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Slivova (kodi: 60024003) prej ores 09:00 – 14:00.

Vendet: Bostoni,Turiqevc, Vllasali,Izvor, Koznicë,Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan,Llajshevc, Dragovc, Kukavicë, Gulmivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, përforecimi i rrjetit, përforecimi i shtyllave të lakuara dhe pastrimi i trasesë.

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10[kV] Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Novolani (kodi: 73000005) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Bukosh, Dervar, Dolak, Druar, Kollë, Mihaliq, Novolan, Reznik, Shallc dhe Vërnicë.

Arsyeja :Mirembajtje preventive, zavendesimi i shyllav te damtuara dhe izolatorav

2.

Nga TS 110/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koshtova (Kodi: 70000005) prej orës 09:00 – 14:00.

Vendet: Koshtovë, Vinarcë i Ulët, Vinarcë i Epërm, Gushafcë, Koprivë, Broboniq dhe Gradevci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllës 10 KV Vinarc si dhe demololimi i shtyllave.

Gjakovë

1.

NS 35/10 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Cërmjani (Kodi:80080012) prej orës 10:00 – 15:00.

Vendet: Fshatrat: Bardhaniq, Barë e Madhe, Bec, Bërdosana, Cërmjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Kralan, Meqe, Netiç, Qerim (2 konsumatorë), Rashkoc, Sukë, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive.

20.07.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10 [kV] Gjakova I do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Meje 1 (Lapidari) (kodi: 80080006130) prej orës 09:00- 17:00.

NS 10/0.4kV[kV] TS Shishmon i Rrafshët 2 (kodi:80080006032) prej orës 09:00- 17:00.

NS 10 0.4kV [kV] TS Dallashaj (kodi:80080006137) prej orës 09:00-17:00.

Vendet: Mejë 1, Shishmon i Rrafshët ,Dallashaj.

Arsyeja: Projekte investive, kyçja e konsumatorëve të rinj.

Prizren

1

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Budakova (kodi: 32000008) nga ora 09:00 -12:00 dhe nga ora 16:30 – 17:00.

Vendet: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaçinç I, Çadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiçevci I, Buzhala I, Budakova II, Budakova.

Arsyeja: Punimeve ne projektin Budakova I lagjja e Palushit, si dhe vendosja e konzollave të tensionit të mesëm dhe lëshimi në punë i rrjetit të ri, dhe Lidhja e urave për TS Lagjka Kokollarët.

2.

Në TS 110/35/10 kV Theranda

Nga Dalja 10 kV Budakova do të nderprehet:

NS 10/0.4kV TS Lagjja e Kokollarëve Budakovë ( me kod: 32000008021) nga ora 09:00 -17:00.

Vendet: TS 021 Lagjja e Kollarëve Budakovë.

Arsyeja: Projekte investive për zhvendosjen e TS.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Ju lutemi, na dërgoni linkun e publikimit të njoftimeve në portalin tuaj.

Me të mira,

Të tjera