Lajme

Kaq është numri i qytetarëve që kanë nënshkruar peticionin për tërheqjen e Trustit

Autori: Islam Morina 21:00 | 28 June 2022

Një peticion ka nisur të nënshkruhet në ttërë Kosovën për të kërkuar lejimin e tërheqjes së mjeteve të Trustit.

Në një prononcim për Gazetën Infokus, iniciuesi i këtij peticioni Adnan Jashari ka thënë se deri tash peticioni është nënshkruar nga më shumë se 8,500 qytetarë në tërë vendin, shkruan Gazeta infokus.

“Deri tash peticioni për Tërheqjen e mjeteve nga Trusti është nënshkruar nga më shumë se 8500 qytetarë, por se ky aksion do të vazhdojë deri pasditën e ditës së premte, pra deri në fund të kësaj jave”, ka thënë Jashari për Gazetën Infokus.

Ndërkaq Jashari tha se vetëm në Prishtinë, ky peticion është nënshkruar nga më shumë se 3,200 qytetarë, vetëm dje dhe sot.

Nënshkrimi i këtij peticioni ka filluar më datë 25 qershor fillimisht në Fushë Kosovë dhe është i shtrirë në shumicën e qytetave të Kosovës./Gazeta Infokus/

Të tjera