IMPRESSUM

Portali www.infokusi.com është medium online. Mirëmbahet nga kompania mediale N.SH. “INFOKUSI” . Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi, pa miratimin e drejtuesve të kompanisë “INFOKUSI”.

IMPRESSUM

Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2012-2017 Infokusi

PËR NE

Kompania Mediale INFOKUSI është themeluar nga gazetarë me përvojë nëpër mediat e vendit dhe ato ndërkombëtare. Në Infokusi.com gjeni informacione nga zhvillimet, ngjarjet dhe temat që prekin direkt apo indirekt jetën e qytetarëve të vendit e më gjerë. Rëndësi të posaçme i kushtohet sidomos sektorit të ekonomisë dhe zhvillimit të saj, si segmenti kryesor për mirëqenien e çdo shoqërie. Të gjitha publikimeve në portalin Infokusi.com, hapësira e merituar u mundësohet në ueb faqen unike e disejnuar në mënyrë tejet moderne nga kompania KUTIA. Reklamimi i kompanive në Infokusi.com, u jep mundësinë që biznesi të njihet nga mijëra vizitorë në ditë.

Tashmë ky numër, falë kualitetit shtesë që prezanton INFOKUSI.COM, është shtuar dukshëm dhe vazhdon të jetë gjithnjë në rritje. Mbështetur në të kaluarën, duke realizuar të tashmen, dhe planifikuar qartë të ardhmen, www.infokusi.com është dhe do jetë ndër dritaret më kredibile informuese, edukative dhe argëtuese në rrafshin mediatik shqiptar. Vizioni i portalit INFOKUSI.COM, mbetet i qartë, që të ofrojë të dhëna korrekte për zhvillimet e gjithëmbarshme në Kosovë, rajon por edhe më gjerë.

Portali INFOKUSI aktualisht ka nga mbi 250.000 vizita ditore, ndërsa trendi i rritjes nga lansimi i platformës ADRESARI si pako qe ofron edhe 4 shërbime të reja 100 % falas për qytetarët ka një rritje rekorde të vizitave nga muaji i parë dhe ky trend besojmë qe do të jetë në vazhdimësi nga 10 deri 25 % për çdo muaj. Këtë besim e bazojmë për faktin qe jemi unik në treg dhe si kompani qe ofron edhe 4 produkte tjera 100% falas për qytetarët.

Shpejt dhe saktë…

KONTAKT

UEB

www.infokusi.com
www.adresari.net

Telefon

+37745999091 / 045999092 / 045999093

Marketing: 

+37745994700

E-mail: [email protected]

SHKARKOJENI APLIKACIONIN ADRESARI

AppStore: https://itunes.apple.com/al/app/adresari/id998567332?mt=8

PlayStore: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.odalab.adresari

IMPRESSUM

 • Kryeredaktor

  Shkëlzen Dakaj /

 • Redaktor

  Vjosa Kabashi /

  Lumbardh Morina /

 • Gazetar

  Agron Gojnovci /

 • Gazetar

  Dren Qerimi /

 • Gazetare

  Agnesa Çitaku /

 • Gazetar

  Egzon Morina/

 • Teknik – IT

  Advan Miftari /