Fun & Video

I ka duart e megjithatë pikturon me gjoks-FOTO

Autori: Gazeta inFokus 15:38 | 24 January 2020

Gjithçka filloi kur iu kërkua në një klasë arti që të pikturonte me gjoks.

Dhe artistja bjelloruse, Nadia Matievskaia e shijoi përvojën dhe filloi të përdorte gjoksin në vend të penelave për të pikturuar.

Matievskaia përdor gjoksin duke krijuar piktura të jashtëzakonshme.

Të tjera