Rozë

I bardhë dhe bukurosh, ky është dashuria e Kides

Autori: Gazeta inFokus 21:44 | 11 May 2021

Kida është ndër këngëtaret e reja më të pëlqyera,

E, asaj i pëlqen shumë qeni i saj i races Shpicer Gjerman, me të cilin Kida kalon mjaftë kohë.

Këngëtarja është shumë e lidhur me qenin e saj që e mban në banesë, e për të cilin kujdesen kryesisht prindërit e këngëtares.

Kida, është parë shpesh duke I dhënë puthje e përqafime qenushit, e madje edhe duke ja festuar me tortë ditën e lindjes

Të tjera