Hulumtimi i Infokusit se KEK-u tregtoi energji me kompani të pa licencuar në Kosovë, çfarë kishte thënë Nagip Krasniqi në komisionin parlamentar?

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Driton Selmanaj në mbledhjen e jashtëzakonshme të Kuvendit të thirrur nga PDK-ja ku po diskutohet për Korporatën Energjetike të Kosovës ka thënë se partia e tij në vazhdimësi ka përcjellur ndodhitë në KEK, dhe ka bërë edhe thirrje që të bëhet një hetim penal për tash ish krye shefin … Continue reading Hulumtimi i Infokusit se KEK-u tregtoi energji me kompani të pa licencuar në Kosovë, çfarë kishte thënë Nagip Krasniqi në komisionin parlamentar?