Lajme

Historia e reduktimeve të rrymës dhe reagimet unike të qytetarëve

Autori: Gazeta inFokus 21:09 | 25 December 2021

Jo veç tani, por edhe para më shumë se 10 vjetëve qytetarët e Kosovës patën goxha probleme me reduktimet e energjisë eklektike.

Disa, u ankoheshin se edhe pse po paguajnë, po u ndërpritet rryma si atyre që nuk kryenin këtë obligim.

Disa qytetar të Istogut më 2011, edhe u radikalizuan duke protestuar për reduktimet që po u vështirësonin jetën.

Institucionet e energjisë më 2009 nuk kursyen nga reduktimi as objektet fetare.

Të tjera