Lifestyle

Hapi vrima në prezervativët e partnerit, gruaja dënohet me 6 muaj burgim

Autori: Gazeta inFokus 13:36 | 06 May 2022

Një grua gjermane u penalizua me gjashtë muaj burgim pasi vodhi spermën së partnerit të saj duke i hapur vrima në prezervativët e tij.

Gruaja, e cila dëshironte të mbetej shtatzënë, sabotoi prezervativët e partnerit të saj pa lejen e tij, në mënyrë që ajo të mund të merrte materialin e tij gjenetik.

Gjykatësve në Gjermaninë perëndimore iu tha se sabotimi i një prezervativi përpara një caktimi njihet si ‘vjedhje’ dhe normalisht përfshin njeriun që shkatërron pengesën e kontrollit të lindjes.

Gruaja 39-vjeçare u përshkrua në gjykatë si e përfshirë në një marrëdhënie ‘miq me përfitime’ me një burrë, 42 vjeç.

Dyshja takoheshin rregullisht për takime të rregullta intime që nga fillimi i vitit 2021.

Gjykata rajonale në Bielefeld tha se gruaja zhvilloi ndjenja më të thella për partnerin e saj, të cilat nuk iu përgjigjën nga burri që ishte i kënaqur me natyrën e rastësishme të marrëdhënies së tyre.

Gjykata dëgjoi se ajo ishte e pasuksesshme në përpjekjen e saj për të mbetur shtatzënë.

Megjithatë, gruaja i dërgoi partnerit të saj një mesazh në WhatsApp se ishte shtatzënë dhe pranoi se kishte sabotuar prezervativët. Ai u përgjigj duke ngritur kallëzim penal ndaj saj.

Burri më pas ngriti padi penale kundër saj dhe gruaja më vonë pranoi se ishte përpjekur të manipulonte partnerin e saj.
Sipas DW.com, gjykata nuk ishte e sigurt se për çfarë do ta akuzonte gruan.

Fillimisht, gruaja përballej me akuzat për përdhunim, por më vonë kjo u reduktua në sulm seksual.

Gjykatësi Salewski tha se ‘vjedhja’ zakonisht përfshin burrat që të heqin ose sabotojnë prezervativin e tyre gjatë marrëdhënies seksuale.

Të tjera