Lajme

Hapet aplikimi për studime master në Universitetin e Prishtinës

Autori: Gazeta inFokus 10:50 | 30 September 2021

Në këtë vit akademik, UP-ja do të regjistrojë 2228 studentë në programet studimore të 14 njësive akademike.

Kushtet e përbashkëta të konkursit, mënyrën e përzgjedhjes, afatet dhe dokumentacionin e nevojshëm për aplikim mund t’i gjeni duke klikuar në vegzën në vijim:

https://uni-pr.edu/page.aspx?id=1,35,1463

 

“Aplikimi nis që sot dhe do të jetë i hapur deri më 6 tetor 2021, në orën 15:00”, thuhet në njoftimin e UP-së.

Të tjera