Lifestyle

Gratë sa më të moshuara, aq më shumë e duan seksin

Autori: Gazeta inFokus 11:56 | 24 May 2022

Thonë se gratë e humbin interesin në seks kur fillojnë të moshohen. Mirëpo një studim i ri tregon se kjo qëndron larg të vërtetës.

Në fakt gratë më të moshuara, e pëlqejnë shumë më shumë seksin se sa vajzat 20 vjeçare. Ky është konstatim i Universitetit Spitalor të Cleveland në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, shkruan Daily Mail.

Pavarësisht se ndryshimet fizike i bëjnë gjërat më të vështira, shkencëtarët kanë zbuluar se gratë më në moshë kanë më shumë vetëbesim dhe aftësi për të zhvilluar një marrëdhënie seksuale.

Dhe falë aftësive të tyre të komunikimit, shumë gra më të vjetra janë të gatshme që t’i adresojnë çështjet që ato i preokupojnë gjatë seksit dhe flasin shlirshëm për gjërat që u pëlqejnë e s’u pëlqejnë.

Studiuesit kanë intervistuar më shumë se 500 femra të moshës 40 deri në 75 vjeçare, të cilat janë në një lidhje ku ka seks.

Të tjera