Lajme

Gjakova, Kamenica dhe Istogu, komunat me më së shumti diasporë

Autori: Gazeta inFokus 10:38 | 04 October 2021

GAP ka publikuar të dhënat e fundit me përqindje për diasporën dhe numrin e popullsisë. Gjakova, Kamenica dhe Istogu renditen të parat në këtë renditje.

Gjakova është komuna, e cila ka më shumti diasporë, duke lënë pas Kamenicën, Istogun, Suharekën, Gjilanin dhe Deçanin.

Vlen të theksohet se Prishtina është renditur si komuna e 23-të me më së shumti popullsi nga diaspora.

Për më shumë:

https://www.komunat.institutigap.org/Arkiva?fbclid=IwAR1woZV2btWK3IaP9DCtt1AuicuS_zP_RQ-K_DB2fTUlZ8zDSzysTGhiyRU

Të tjera