Fun & Video

Foto shokuese nga pija, kur merr vesh dramën që ke shkaktuar një natë më parë

Autori: Gazeta inFokus 09:28 | 26 March 2020

Sipas një studimi, mbi 50% e të rriturve e kanë tepruar me pijen të paktën një herë në jetë.

Dhe në mëngjes janë shokuar kur janë njohur me gjërat e tmerrshme që kanë bërë një natë më parë.

Të tjera