Fun & Video

FOTO/ Nuk është vepër arti, por një rrugë e ‘arnuar’ në Kroaci

Autori: Gazeta inFokus 10:57 | 07 May 2021

Një ngjarje mjaft interesante vjen nga Kroacia. Rruga shtetërore D2 në pjesën nga Vukovar në Ilok është rregulluar aq shumë herë sa është e vështirë të gjesh një copë asfalti origjinal.

Pra këto janë foto nga rruga shtetërore D2 në seksionin Vukovar – Ilok.
Edhe pse duket si një skenë nga një film rumun ose një fotomontazh, ky është me të vërtetë një realitet.

Është e pamundur të numrosh vrimat dhe copëzat e shtruara më vonë dhe është vërtet e vështirë të vlerësosh se ku është asfalti i vërtetë i shtruar më herët dhe ku janë pjesët e reja të shtruara tashmë së fundmi.

Të tjera