Rozë

Fotinia e Big Brother me forcat speciale…??? Kush e kishte menduar…(Foto)

Autori: Gazeta inFokus 10:27 | 16 May 2017

Fotinia dhe Danjeli i tregojnë gjithçka njëri-tjetrit, duke gjetur gjithmonë një histori për të treguar.

“Kur erdha në Shqipëri doja të futesha tek forcat speciale. Thashë do iki me mision 6 muaj, 1 vit sa të jetë misioni”, i tregon Fotinia, Danjelit.

Por ky i fundit duket se nuk e pëlqen idenë se ajo të shkonte në terren si ushtarake, duke i thënë se ajo nuk është për atë punë.

“Ti s’je për atë punë. Ti je për në zyrë e veshur, s’je për terren”, i thotë ai./ Big Brother/

42,000,000 € u paguan për 11 vjet për demet e shkaktuara nga automjetet e pasiguruara

Të tjera