Lajme

FOL Hapur me Ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar Nicholas Abbott

Autori: Gazeta inFokus 06:57 | 27 October 2020

Lëvizja FOL ka njoftuar se sot do te organizon forumin online FOL Hapur me ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar Nicholas Abbott.

Temat të cilat do të diskutohen në këtë FOL Hapur janë: Roli i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë pas Brexit-it; Qasja e Mbretërisë së Bashkuar për zgjerimin rajonal të Ballkanit Perëndimor dhe Kontributi i Mbretërisë së Bashkuar për qeverisjen e mirë në Kosovë, veçanërisht në procesin e rekrutimit si dhe do të diskutojmë për sfidat kryesore të Kosovës, në të ardhmen e afërt.

Të tjera