Uncategorized

Filmi “The Battle at Lake Changjin”, 900 milionë dollarë arkëtime

Autori: Gazeta inFokus 09:39 | 29 November 2021

Filmi kinez” The Battle at Lake Changjin”, që tregon një episod kyç të Luftës së Koresë, parë nga këndvështrimi i ushtarëve kinezë, është bërë dominues në “box office”, me mbi 890 milionë dollarë arkëtime, duke u shndërruar në prodhimin rekord në Kinë dhe ka thyer deri tani mbi 30 rekorde arkëtimesh.

Sipas “China Movie Data Information Network”, aktualisht, pozicionet e para në klasifikimin e filmave me më shumë arkëtime të të gjitha kohërave në Kinë mbahen nga prodhime vendase.

Përveç filmit të luftës “Wolf Warrior 2”, janë edhe komedia “Hi Mom”, filmi i animuar me më shumë arkëtime në Kinë “Ne Zha” dhe fantastiko-shkencori “The Wandering Earth”.

Të tjera