Lajme

Ferat Shala i PDK-së thotë se nga 14 qershori është ndërprerë puna në minierën e Stantërgut

Autori: Gazeta inFokus 12:57 | 20 June 2024

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës ka njoftuar se nga data 14 qershor, në minierën e Stantërgut është ndërprerë procesi i punës.

Shala thotë se është e habitshme se si menaxhmenti i kësaj ndërmarrje dhe qeveria, mundohen ta mbajnë të fshehur këtë çështje.

“Ky veprim paraqet shkallë të lartë të humbjeve ekonomike për ndërmarrjen Trepça, e njëkohësisht edhe shkallë të lartë të rrezikut për gjendjen e përgjitshme për sigurinë në minierë”, ka shkruar ndër të tjera Shala.

-Advertisement-

 

Subscribe në YouTube: GAZETA INFOKUSI
Studio MASTER në UNI, Merr Diplomë dhe lejeqëndrim t’përhershëm në GJERMANI

Të tjera