Lajme

Familja Dakaj nga Caraviku i Klinës kërkon ndihmën tuaj

Autori: Gazeta inFokus 11:23 | 23 February 2021

Zymrie Dakaj nga Caraviku i Klinës, është diagnostikuar me Leukemi Akute dhe shërimi i saj është i pamundur në Kosovë. Ajo tashmë është dërguar në Turqi për shërim por shuma e kërkuar nga spitali atje prej 200 mijë eurove është e pa përballueshme për familjen.

Andaj kërkohet ndihma e secilit që ka mundësi të kontribuojë me 1 euro nëpërmjet një sms në Vala.

Ndihma juaj do të thotë shumë për Zymrien dhe familjen e saj.

Dërgo sms shpëto jetë!

Të tjera