Fun & Video

Enigma që do ju lodhë gjithë ditën! Cili nga këta burra mban më shumë peshë?

Autori: Gazeta inFokus 14:47 | 18 February 2020

Disa hulumtime kanë vërtetuar se zgjidhja e gjëegjëzave dhe enigmave është jashtëzakonisht e dobishme për trurin tuaj. Ajo mpreh mendjen tuaj, përmirëson kujtesën tuaj dhe ju mëson t’i kushtoni vëmendje detajeve të vogla dhe mbi të gjitha ju argëtoheni. Shijoni një nga këto enigma më poshtë.

Cili burrë mban më shumë peshë?

Nëse nuk e gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë:

3d man with red question mark calculates on fingers. 3d illustration

Të tjera