Lajme

Emocionohet Bekë Berisha, tregon sa mall ndjen për shokët e rënë

Autori: Ermirë Berisha 23:17 | 05 August 2022

“Në atë kohë i përballonim më lehtë, do të thotë nëse u përballshe me një emocion aq të madh të humbjes së një shoku, ndoshta në mbrëmje ndryshonte situata edhe ishe për shembull në një disponim tjetër”, kështu rrëfen ish ushtari i UÇK-së, tash deputet i Kuvendit të Kosovës, Bekë Berisha për momentet e rënda në luftë kur humbiste shokët në beteja.

Në emisionin N’Konak me Islam Morinën, deputeti Berisha, nën emocione ka treguar se tash i mungojnë më shumë shokët me të cilët dikur ndante llogoren, në luftë për liri.

“O kanë momenti kur ti për jetë a vdekje, o liri o me vdekë. Edhe në fund e kemi mrri atë, pastaj dhimbja për shokët e për njerëzit që i ke dashtë edhe familjarët po edhe shokët mbi të gjitha, pastaj ajo dhimbje të lajmërohet si e vërtetë kështu edhe më e thellë pak më vonë… Po shokët më kujtohen tash më shumë dhe më mungojnë tash më shumë. ”, ka rrëfyer i emocionuar deputeti Bekë Berisha./Gazeta Infokus/

Të tjera