Lajme

Emërohet bordi i Kompanisë për Menaxhimin e Deponive të Mbeturinave

Autori: Gazeta inFokus 11:09 | 14 September 2022

Qeveria ka zgjedhur bordin e Kompanisë për Menaxhimin e Deponive të Mbeturinave në Kosovë.

Kryeministri Albin Kurti propozoi ekipin që do ta udhëheq këtë kompani.

Avni Ramadani është emëruar kryesues i bordit të kësaj kompanie.

Anëtarë do bordit u emëruan Mirlinda Ahmeti, Zoge Spahiu, Lindita Toçi, Bashkim Pllana dhe Goran Lazoviq.

Të gjithë të emëruarit kanë mandat trevjeçar.

Të tjera