Rozë

Duke u puthur dhe përqafuar / Fotot intime të Donald Trump me femrat

Autori: Gazeta inFokus 10:39 | 14 August 2020

Mbi 200 femra e kanë akuzuar presidentin amerikan për ngacmim seksual. Mirëpo, kjo është mohuar vazhdimisht nga shefi i Shtëpisë së Bardhë.

Akuzat ndaj tij janë përforcuar edhe pas publikimit të librit nga ish-avokati i tij Michale Cohen, të titulluar “Disloyal” (I pabesë), i cili sipas tij nxjerr Donald-in ashtu siç është në të vërtetë dhe që pak e njohin.

“Nga eksperiencat në klubet e seksit në Vegas tek mashtrimet me taksat dhe marrëveshjet e fshehura me zyrtarët nga ish-Bashkimi Sovjetik. Nuk isha thjesht një dëshmitar i rritjes së Trump në pushtet, ishte pjesëmarrës shumë aktiv,” shkruan ai.

Trump nuk ka reaguar ende në lidhje me akuzat e bëra nga ish-miku i tij, por një gjë është e sigurt, që Presidenti do t’i cilësoja ato si “fake”.

Të tjera