Lajme

Drejtori i policisë raporton në Komisionin për Çështje të Sigurisë

Autori: Gazeta inFokus 07:41 | 24 December 2021

Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes sot mban mbledhje.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e Komisionit të mbajtura me datë 30.11.2021; 06.12.2021 dhe 08.12.2021
3. Raportimi i Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Kosovës z.Samedin Mehmeti;
4. Shqyrtimi i Raportit me Rekomandime për Projektligjin Nr. 08/L-057 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit 04/ L-089 për Deminim Humanitar;
5. Shqyrtimi i draft-planit të performancës i Agjencisë për Informim dhe Privatësi për vitin 2022;
6. Të ndryshme.

Të tjera